Bedrijvencompetitie

Ieder jaar wordt er tussen alle bedrijfsleden een leuke competitie gespeeld op de Groningse Golfclub Duurswold.

We spelen een spelvorm die voor alle deelnemers goed is in te vullen in hun agenda.  U kunt kiezen om 18 holes te spelen of als de agenda te vol staat speelt u 9 holes. De spelvorm is Eclectic, dat houdt in dat u eerst 9 holes speelt en de stableford score daarvan telt, als u 18 holes speelt kunt u in de tweede ronde uw score verbeteren. De beste score per hole telt. Dus speelt u op de eerste ronde een par, val dan extra aan in de tweede ronde en ga voor die birdie.  Speelt u een dubbel bogey, dan is het zaak om slimmer te spelen en probeer er dan nog een bogey of par van te maken.

De scores worden per wedstrijd opgeteld. Aan het einde van het seizoen volgt de ontknoping en uiteraard een geweldige prijsuitreiking.

juni 2020
augustus 2020