Eemsdelta Open

Eemsdelta Bedrijven Golftoernooi
De schitterend gelegen baan van Golfclub Duurswold in Steendam vormt op 1 juli alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar het decor voor het Eemsdelta Bedrijven Golftoernooi. Een toernooi dat inmiddels binnen het bedrijfsleven in de Eemsdelta veel aanzien geniet. Maar ook de aspirant en beginnende golfers kunnen die dag hun hart ophalen. Voor deze groep (maximaal 18 deelnemers) wordt er een shortgame golf challenge georganiseerd .

We leven door het corona-virus in een nieuwe werkelijkheid. Dat geldt ook voor het Eemsdelta Bedrijven Golftoernooi en de Eemshaven.info culinaire zomerbijeenkomst. Om te kunnen voldoen aan de strenge regelgeving van het RIVM wordt de prijsuitreiking van het toernooi en de inmiddels traditionele zomerbijeenkomst dit jaar vanaf 17.00 uur gehouden op het ruime buitenterrein van de Evenementenhal in Delfzijl. Op die manier kunnen we ons houden aan de anderhalve meter maatregel.

Oud-directeur Hans Nijland van FC Groningen is dit jaar onze zomergast en wordt geïnterviewd door Edwin Pasveer. Van Nijland is de gevleugelde uitspraak ‘hoe kleiner de bal hoe groter de kwal.’ Maar de oud FC Groningen-directeur is inmiddels samen met zijn vrouw een fanatiek golfer. Beiden maken deel uit van het deelnemersveld (maximaal 36 personen) van Eemsdelta Bedrijven Golftoernooi.

Programma:

• 12.45 uur start eerste flights golftoernooi en ontvangst deelnemers shortgame golf challenge
  • 13.00 uur start shortgame
  • 17.00 uur Evenementenhal Delfzijl: zomergast, prijsuitreiking en culinaire zomerbijeenkomst

U kunt zich, met of zonder introducee, opgeven voor het golftoernooi! Het maximum aantal deelnemers is 36, dus wees er snel bij, want vol = helaas vol!

Entree:
Leden Eemshaven.Info  € 20,00
Leden GGC Duurswold  € 20,00
Niet leden  € 35,00

Opgave:
Aanmelden voor de wedstrijd of masterclass via e-mail.

Bij aanmelding graag vermelden:
–       Naam
–       Bedrijfsnaam