Horeca agenda GGCD

Sinds 2024 zijn we gestart met Het Rooster.  Dit programma geeft onze vrijwilligers de mogelijkheid om zelf een dagdeel te kiezen waarop ze een horeca dienst kunnen invullen. Dit geeft aan de ene kant een stuk vrijheid,  maar ook een verantwoording. Het is wenselijk dat een ieder regelmatig kijkt wanneer er een dienst beschikbaar is en of hij of zij deze kan invullen. 

Ons streven is dat er per dienst twee vrijwilligers aanwezig zijn om zo samen de dienst goed en zonder een te grote werkdruk te kunnen vervullen. 

Om het rooster goed gevuld te krijgen hebben we nog steeds behoefte aan extra vrijwilligers.  Er is geen verplichting om elke week een dienst te draaien.  Maar wel de wens dat een ieder die zich aanmeldt wel met enige regelmaat een dienst gaat invullen.  Het is vaak erg leuk en gezellig om een dagdeel een horeca dienst te draaien.  Steeds wisselende contacten en leuke golfers die langs komen voor een drankje of een hapje.  De werkzaamheden zijn niet moeilijk, koffie inschenken, een biertje of een glas fris inschenken en eenvoudige gerechten bereiden.  Uiteraard krijgen nieuwe vrijwilligers hulp en uitleg over de werkzaamheden.  

Om u aan te melden in het rooster kunt u eenvoudig een mail sturen aan het secretariaat of aan horeca@golfclubduurswold.  U ontvangt dan inlog gegevens waarmee u simpel kun zien welke diensten er al zijn ingevuld en waar we nog extra hulp kunnen gebruiken.  

Uw hulp en inzet wordt enorm gewaardeerd door alle gasten en leden van onze prachtige golfclub. 

 

 

Het rooster – video uitleg