Lidmaatschappen

Onderstaand treft u een aantal mogelijkheden aan voor lidmaatschap bij onze golfclub.  We proberen hiermee voor ieder een passend pakket aan te bieden. Doelstelling is om laagdrempelig mensen te enthousiasmeren voor de golfsport.  Wenst u meer informatie of uitleg download dan onze vernieuwde brochure, of neem contact op met het secretariaat.

Golfstart

99,00eenmalig
  • Incl. 6 golflessen van onze pro.
  • Incl. 2 maand gebruik van alle oefenfaciliteiten.

Kennismakingspakket

255,00eenmalig
  • Vier maanden lidmaatschap GGCD.
  • Maak vrijblijvend kennis met onze club en de golfsport. Incl. gebruik van alle oefenfaciliteiten en de 9-holes baan, indien in bezit van hcp-54 of lager.

Aspirant-lidmaatschap

295,00per half jaar
  • Half jaar proef lidmaatschap GGCD.
  • Maak vrijblijvend kennis met onze club en de golfsport. Incl. 5 lessen en gebruik van alle oefenfaciliteiten en de Par 3 baan. (geen speelrecht op de 9 holes baan)

Jeugdlidmaatschap

114,00p/jaar
  • Voor jeugdleden t/m 18 jaar.
  • Incl. gebruik van alle oefenfaciliteiten.

Studenten lidmaatschap

314,00p/jaar
  • Studententarief 19 t/m 25 jaar.
  • Incl. gebruik van alle oefenfaciliteiten en de 9-holes baan indien in bezit van hcp-54 of lager.

Pers. lidmaatschap